Logo
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 50 € a máte dopravu ZADARMO
  1. Úvod
  2. Blog
  3. RECEPTY
  4. MANGONADA

MANGONADA

Je súčasťou mexickej kuchyne a bežne konzumovaný je aj v regiónoch USA s významnou mexicko-americkou populáciou. Nápoj sa najčastejšie pripravuje s mangom a preto sa niekedy nazýva aj mangonáda, alebo chamango.

 

Keď som videl v obchode mango v akcii, tak som ich pár zobral. Mango u nás často dostať ešte nedozreté... osvedčil sa mi zlepšovák, ktorý som používal na nedozreté chilli papričky. Ovocie, ktoré potrebuje ešte dozrieť, treba dať do krabice od topánok spolu s jedným banánom a jablkom. Krabicu zavriete a dáte do tmy. Behom dvoch dní máte ovocie krásne dozreté. Celé to má na starosti etylén, ktorý sa uvoľnuje z banánu a jablka, či čo.



CHAMOYADA, alebo mangonáda:
1. Rozmixujeme mrazené mango, alebo mango a ľad v mixéri. Ja som pridal ešte aj mango jumex pre lepšiu chuť a farbu.
2. Okraj pohára ponorte do tanierika v ktorom je chamoy a následne ho "namočte" do tanierika s Tajínom. Môžete viackrát zopakovať. Keď máte ozdobený okraj pohára, tak polejte jeho vnútro mango chamoyom.
3. Nalejte do pohára 1/2 rozmixované manga a na ňu najejte chamoy a zase pridajte zvyšné mango a chamoyovú omáčku. Vrch jemne posypeme Tajínom.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

 

 
Kontakty
(Po-Pia, 09-17 hod.)
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk