- Štítky blogu
- chipotle
- bravčové mäso
- kukuričné tortilly
- kuracie
- chipotle adobo
- kuracie mäso
- škorica
- ryža
- chilli
- la meridana
- nakladané jalapenos
- salsa verde
- achiote
- ananás
- valentina
- losos
- mäso
- fazuľa
- tacos
- lemon-pepper
- hovädzie
- tajín
- mango
- tomatillos
- cestoviny
- tipy
- grilovanie
- laanita
- tortilly
- paprika
- fajitas
- chile de arbol
- guajillo
- nakladaná cibuľa
- špagety
- história
- pasilla
- polievka
- abuelita
- čokoláda
- studené nápoje
- letný drink
- adobo korenie
- ryby
- salsa
- cícer
- ancho chile
- guajillo chile
- sladké



Môžete sa kedykoľvek odhlásiť.
KURACIE TACOS
Kuracie prsia osolíme, okoreníme koreniacou zmesou Taco al Pastor, zalejeme rastlinným olejom a necháme odležať. Kľudne aj cez noc.
Nakrájané paradajky na malé kocky zmiešame s petržlenovou vňaťou, alebo koriandrom a olivovým olejom. Osolíme a okoreníme podľa chuti.
Kuracie steaky pečieme na grilovacej panvici, následne ich nakrájame na malé kocky.
Kukuričnú tortillu postriekame vodou a položíme na rozpálenú panvicu. Keď sa začne deformovať, tak obrátime na druhú stranu. Ohriatu tortilu zabalíme do utierky, aby si udržala teplotu.
Servírovanie:
Na tortillu dáme kuracie mäso, nakrájané paradajky a zalejeme salsou verde. Môžeme ozdobiť nakladanou cibuľou. Tacos si môžeme pokvapkať limetkou.