Logo
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 50 € a máte dopravu ZADARMO
Blog
POZOLE ROJO S CÍCEROM
27.09.2022 RECEPTY
POZOLE ROJO S CÍCEROM
Pozole je to chutná, sýta a predovšetkým výživná polievka. Pôvodní obyvatelia Mezoameriky varili tento pokrm už v predkolumbovskej ére. čítať celé
LOSOSIE TACOS
25.09.2022 RECEPTY
LOSOSIE TACOS
Na tieto lososové tacos potrebujete len niekoľko ingrediencií... čítať celé
BRAVČOVO-ANANÁSOVÉ ŠPÍZY S CHIPOTLE MEDOVOU BARBECUE OMÁČKOU
27.05.2022 RECEPTY
BRAVČOVO-ANANÁSOVÉ ŠPÍZY S CHIPOTLE MEDOVOU BARBECUE OMÁČKOU
Ak si chcete ugrilovať niečo jednoduché a chutné, skúste tento recept. Môžete použiť klasický gril, alebo aj rúru. Jemne pikantná, sladká a korenist... čítať celé
Zobraziť všetky články
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!

Môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

  1. Úvod
  2. FAZULE
  3. ISADORA FRIJOLES PERUANOS REFRITOS 430 GR

ISADORA FRIJOLES PERUANOS REFRITOS 430 GR

Pečené Peruánske fazule, 430 g

Ideálne mexické predjedlo. Peruánska krémová textúra poskytuje všestranné možnosti, ako si pochutnať na tejto mexickej špecialite. Vyprážaná, alebo pe... celý popis
Dostupnosť
skladom
Nie sme platcovia DPH
3,40 €
ks
Číslo produktu:D0001
Značka:ISADORA
Strážiť cenu / dostupnosť
Kompletné špecifikácie

Ideálne mexické predjedlo. Peruánska krémová textúra poskytuje všestranné možnosti, ako si pochutnať na tejto mexickej špecialite.

Vyprážaná, alebo pečená fazuľa (španielsky: frijoles refritos) je pokrm z varených a roztlačených fazúľ, ktorý je tradičným základom mexickej a tex-mexi kuchyne, aj keď každá kuchyňa má pri príprave jedla odlišný prístup. Upečená fazuľa je obľúbená aj v mnohých ďalších krajinách Latinskej Ameriky.
Fazule sú po uvarení roztlačené na pastu a vyprážané, alebo upečené. V severnom Mexiku a tex-mexi kuchyni sa pražená fazuľa zvyčajne pripravuje z pinto fazule, ale v iných častiach Mexika sa používa mnoho ďalších odrôd fazule, napríklad čierna, peruánska, alebo červená fazuľa. Surové fazule je možné uvariť sušené, alebo namočené cez noc, potom dusiť, scediť z nich väčšinu zvyšnej tekutiny a pomocou roztlačovača (ako napríklad roztlačovača zemiakov) premeniť na pastu, alebo lisovať cez sito s jemným pletivom (na odstránenie šupky). Ak je konzistencia príliš suchá, pridá sa časť scedenej tekutiny, alebo kuracieho či zeleninového vývaru. Pasta sa potom pečie alebo vypráža, zvyčajne s cibuľou a cesnakom v malom množstve masti, rastlinného oleja, slaninky, alebo masla a dochucuje sa soľou a korením. 


Zloženie: voda, peruánska fazuľa, rastlinný olej, jodizovaná soľ, korenie. Môže obsahovať SÓJU.

Tovar zaradený v kategóriách
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

 

 
Kontakty
(Po-Pia, 09-17 hod.)
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk