Logo
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 50 € a máte dopravu ZADARMO
Blog
POZOLE ROJO S CÍCEROM
27.09.2022 RECEPTY
POZOLE ROJO S CÍCEROM
Pozole je to chutná, sýta a predovšetkým výživná polievka. Pôvodní obyvatelia Mezoameriky varili tento pokrm už v predkolumbovskej ére. čítať celé
LOSOSIE TACOS
25.09.2022 RECEPTY
LOSOSIE TACOS
Na tieto lososové tacos potrebujete len niekoľko ingrediencií... čítať celé
BRAVČOVO-ANANÁSOVÉ ŠPÍZY S CHIPOTLE MEDOVOU BARBECUE OMÁČKOU
27.05.2022 RECEPTY
BRAVČOVO-ANANÁSOVÉ ŠPÍZY S CHIPOTLE MEDOVOU BARBECUE OMÁČKOU
Ak si chcete ugrilovať niečo jednoduché a chutné, skúste tento recept. Môžete použiť klasický gril, alebo aj rúru. Jemne pikantná, sladká a korenist... čítať celé
Zobraziť všetky články
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!

Môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

  1. Úvod
  2. Blog
  3. RECEPTY
  4. BRAVČOVÉ SO ZELENINOU NA ČÍNSKY SPÔSOB
26.01.2022
RECEPTY

BRAVČOVÉ SO ZELENINOU NA ČÍNSKY SPÔSOB

Bravčové stehno si nakrájame na tenké rezance, dáme ich do misy, pridáme sójovú omáčku, rastlinný olej, nakrájaný cesnak, štipku soli, mletý zázvor, kurkumu a pokvapkáme pikantnou omáčkou KUT BALAM TATEMADA VERDE. S tou ale opatrne, každý podľa toho, aký level pikantnosti dokáže zvládnuť :)

Necháme aspoň tri hodiny odstáť v chladničke, ideálne cez noc.

Kúsky bravčového mäsa opražíme v rozpálenom oleji do zlatista, maximálne však minútu a pol, až dve. Opražené mäso dáme bokom, do panvice prilejeme trochu oleja a osmažíme na ňom aj nakrájané papriky, červenú a jarnú cibuľku. Prisypeme pár arašidov a zľahka pokvapkáme sójovou omáčkou.

Nakoniec pridáme do panvice už iba opražené mäsko, uvarené rezance a rýchlo to celé premiešame. Na tanieri dozdobíme sezamovými semienkami a bohato dochutíme omáčkou LA MERIDA PAPAYA.

 

 

 

 

 

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

 

 
Kontakty
(Po-Pia, 09-17 hod.)
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk